Alana IT: la importància de no deixar de créixer mai | Alana IT
edifici d'Alana IT

Alana IT: la importància de no deixar de créixer mai

Fa més d’una dècada va néixer Ofigràfic, empresa dedicada a serveis per a l’oficina. Però les marques, com les persones, neixen, creixen, aprenen i, en definitiva, evolucionen.


Ara ho veiem com una cosa normal, encara que, mirant enrere, ens adonem que ha estat un procés molt especial. Veure com érem quan vam començar, el que fèiem i com ha canviat tot des de llavors. Hem après moltes coses pel camí. Veure en què ens hem convertit, com el nostre entorn i els avenços ens han fet evolucionar, adaptant-nos a canvis i noves necessitats, així com enfrontar-nos a reptes i superar-los dia rere dia, ens fa sentir especialment orgullosos d’on hem arribat.


Estem molt satisfets de tots aquests anys de creixement ininterromput en el qual cada pas que hem fet ha estat per millorar com a companyia i per oferir, abans que res, el millor servei als nostres clients. Hem ampliat equip, solucions, col·laboradors i clients. Hem crescut; hem canviat.


Aquesta evolució ha estat tan potent que ens calia exterioritzar-la d’alguna manera. Necessitàvem dir-li al món que, el que va començar fa uns anys amb Ofigràfic, ara era molt més. I així ho vam fer. El que va començar com una marca centrada en serveis per a l’oficina s’ha transformat a Alana IT, i ha reflectit que ara som molt més; som serveis tecnològics, programari de gestió i infraestructura, equips… i el que ha de venir!


Alana IT és una nova marca, tot i que segueix el llegat d’Ofigràfic. No és només un canvi de logotip; no és només un canvi de colors; no és només un canvi de nom… És un rebranding que reflecteix la nova realitat de la nostra companyia. Colors més tecnològics i frescos, amb una tipografia lleugera i moderna. I ara el nostre baseline ha passat de “Solucions tecnològiques” a “It’s Easy” (cosa que ja veníem usant des de fa temps). Tot plegat engloba i defineix l’essència d’Alana IT: amb els nostres serveis tecnològics de la informació i la comunicació ens ocupem de la gestió de la informació del teu negoci, tant la relacionada amb Internet, amb la informàtica i amb la tecnologia.


Aquest canvi d’era suposa un abans i un després en com Alana IT es projecta al món, i n’estem orgullosos.


Evolucionem per millorar. Evolucionem per a tu.