Beneficis que aporta a l'empresa la impressió centralitzada | Ofigràfic

Beneficis que aporta a l’empresa la impressió centralitzada

 

Atès que para totes les empreses és important poder augmentar l’estalvi de costos, a continuació anem a nomenar els beneficis que pot aportar fer ús d’una impressió centralitzada, com aquesta disminueix clarament els costos associats a material i a més millora la productivitat dels treballadors.

Sovint, l’ús de la funció d’imprimir en l’oficina es duu a terme amb diverses màquines, amb la finalitat que això pot ajudar a millorar la producció del treballador, però això no és del tot cert. Si realment es busca obtenir un estalvi de costos la clau està en la impressió centralitzada, ja que:

  1. Disminueix les despeses en equips informàtics addicionals, a més evita els costos associats a reparacions i serveis tècnics, més encara si aquests equips són de marques diferents.
  2. Hi ha una reducció en els costos amb l’ús de tòner, en detriment dels cartutxos de tinta, doncs aquests solen assecar-se i cal canviar-los amb major freqüència.
  3. Permet el treball col·laboratiu, en enviar tots els documents a un mateix equip, facilitant l’assignació de tasques i reduint la despesa innecessària en duplicitat de còpies.
  4. Els equips d’impressió centralitzada són molt més ràpids que els de ús personal i permeten realitzar altres funcions addicionals com escaneig i fax.
  5. Estan optimitzats per tenir un consum d’energia baix, passant de tenir una multitud d’equips connectats a la xarxa elèctrica a un solament.
  6. Compten amb l’últim en tecnologia, per la qual cosa poden ser enviats documents per a impressió per qualsevol mitjà actual (Wi-Fi, Bluetooth o NFC).

Amb la impressió centralitzada tot són avantatges, no solament es redueixen els costos directes i indirectes, a més aporta a l’empresa un increment en la productivitat que li permetrà millorar en el seu treball diari fent-la més competitiva, en reduir els temps d’espera i els freqüents problemes dels altres equips.

Font de la imatge