La ciberseguretat a l'entorn empresarial | Alana IT
La ciberseguretat a l'entorn empresarial

Ciberseguretat i empresa: una preocupació a l’alça entre les PIMES de Barcelona i Tarragona

La ciberseguretat a l’entorn empresarial s’ha convertit en una de les principals preocupacions tecnològiques entre les PIMES pels efectes adversos creixents que comporta per exemple un atac, infecció o similar atemptat perpetrat per la cada dia més extensa i “professionalitzada” ciberdelinqüència. I no només per les incomoditats o eventualitats tècniques que implica enfrontar-se als ciberatacs…

Avui, a aquests actes delictius se li sumen importants pèrdues d’informació i/o extorsions econòmiques per a l’empresa que, si fos protegida, es podria haver estalviat. A Ofigràfic, com a experts consultors en tecnologia per a PIMES, i després d’anys d’activitat a Barcelona, ​​Tarragona i altres àrees geogràfiques, lluitem contra aquests atacs a través de fórmules específiques de ciberseguretat per a empreses.

Ciberseguretat empresarial: protecció contra els ciberatacs a PIMES

Segur que termes com phishing, ransomware o malware et sonaran, més enllà que hagis pogut patir un atac recent d’aquesta mena, o senzillament perquè són atemptats que estan en boca de moltes empreses i organitzacions. De fet, aquestes tres amenaces concentren més del 50% d’atacs a Espanya, segons Deloitte. I és que segons el seu estudi detallat sobre la ciberseguretat a Espanya, gairebé 3 de cada 4 companyies va patir algun incident greu durant l’any 2021.

A més, altres fets delictius preocupen el teixit empresarial, també a Barcelona i Tarragona: la pèrdua o fuga de dades empresarials, el robatori o la suplantació d’identitats, o senzillament el molest spam via correu electrònic, o altres virus maliciosos. En aquest sentit, i davant d’un possible atac a les teves dades i informació de negoci no protegida…

  • Creus que el teu PIME compta amb les mesures de seguretat efectives i actualitzades per fer front a les amenaces esmentades?
  • T’has preguntat quin valor tenen els teus fitxers de treball, i què passaria en el dia a dia davant del desastre que provoca un atac maliciós?
  • Sabries com recuperar la teva informació segrestada, esborrada o malmesa, o com perseguir legalment un delicte cibernètic?

Seguretat per a tota la tecnologia empresarial

Qüestions en matèria de ciberseguretat per a l’empresa com les anteriors arriben habitualment a Ofigràfic, d’empreses que s’enfronten o temen enfrontar-se a amenaces potencials o de PIMES que ja han estat cibervulnerades. Per això, hem desenvolupat un programa d’anàlisi, estudi i recomanacions per frenar els atacs de la ciberdelinqüència que es poden produir en l’àmbit de la tecnologia instal·lada a l’empresa, però també al núvol (cloud), sobre el software de gestió, a la xarxa o en servidors externs, equips compartits, interconnectats, o de treball remot/en ruta, etc.

Vols que analitzem, com a punt de partida, l’estat de la ciberseguretat de la teva empresa? Contacta amb nosaltres i un expert IT t’assessorarà.