Coneix la gamma d'impressores multifuncionals Aficio de Ricoh? | Ofigràfic
impresoras multifuncionales ricoh aficio empresas

Coneix la gamma d’impressores multifuncionals Aficio de Ricoh?

Actualment existeixen centenars de possibilitats a l’hora d’escollir un equip d’impressió que s’adeqüi a les necessitats de l’empresa. Color o només blanc i negre? Impressora o multifuncional? Quantes safates i quina capacitat hauria de tenir? Són algunes de les preguntes que es fan aquells encarregats d’escollir un equip per a l’empresa.

Des de Ricoh destaquen com una de les seves famílies més conegudes, la gamma Aficio. Aquesta família de multifuncionals per a empreses, cobreix totes les necessitats de qualsevol tipus de negoci, aportant a més un estalvi significatiu de temps i diners. Així podrà escollir entre impressores multifuncionals monocrom o bé equips d’impressió a color, amb diferents safates, mides d’impressió i resolucions … Les possibilitats són infinites!

Amb Aficio podrà escanejar, imprimir, fotocopiar i fins i tot enviar fax de manera fàcil, senzilla i tot integrat en un únic equip. La gamma d’impressores multifunció Aficio de Ricoh es caracteritza per una gran varietat de solucions independents i de solucions de documents i impressió en xarxa per a oficines de totes les mides.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol saber com una impressora multifuncional Ricoh Aficio pot ajudar en el seu dia a dia, contacti amb el Distribuïdor Oficial Ricoh, Ofigràfic, per conèixer com els progressos en tecnologia poden ajudar als seus RRHH.