Consumibles Ricoh: mai sense! | Ofigràfic
consumibles ricoh

Consumibles Ricoh: mai sense!

Tòner? Tinta? Paper? Cartutxos? Quins consumibles Ricoh necessita la seva empresa per cobrir totes les seves necessitats de còpia i impressió? Més enllà de donar una resposta concreta a aquest interrogant, l’important és que la seva pime no vegi afectada la seva activitat habitual per falta d’algun dels consumibles per a impressores, fotocopiadores o multifuncionals.

Per a tal finalitat, a Ofigràfic, com a distribuïdor oficial Ricoh a les províncies de Barcelona i Tarragona, oferim un servei continu de manteniment i assistència a equips, perquè les seves màquines no es quedin sense consumibles Ricoh. De fet, com a servei tècnic oficial de la multinacional japonesa, comptem amb una extensa xarxa de tècnics per tota la geografia que li prestaran un servei àgil i de qualitat; i sempre, seguint les principals pautes de treball recomanades pel fabricant.

Comprar consumibles Ricoh

Per facilitar-li la compra dels consumibles Ricoh originals que necessita la impressora, fotocopiadora o equip multifuncional n’hi ha prou amb que ens faciliti el model o referència del seu equip Ricoh i a Ofigràfic ens encarregarem d’instal·lar en el seu dispositiu el consumible que necessiti per operar amb normalitat i gairebé sense interrompre la seva activitat. De fet, comptem amb un ampli estoc de consumibles per garantir aquesta operació de manteniment sense esperes.

Si vostè o la seva empresa estan interessats en comprar consumibles Ricoh, o bé contractar un servei de manteniment d’equips, contacti amb Ofigràfic. Els nostres especialistes IT es posaran en contacte amb vostè i s’encarregaran de substituir els seus vells consumibles Ricoh per uns de nous i els testejaran perquè pugui seguir amb les seves tasques d’impressió.