Cost per còpia: impressores per estalviar | Ofigràfic
coste por copia impresoras

Cost per còpia: impressores per estalviar

Sovint, algunes pimes no tenen en compte certs aspectes del negoci que, sigui per falta de temps o per oblit, podrien optimitzar i representar un significatiu estalvi per a l’empresa. Entre ells, els costos de fotocòpies, d’impressió, dels dispositius i equips d’impressió en si… acaben convertint-se en alguns dels grans oblidats. L’optimització econòmica a través de fórmules de cost per còpia ja no són cap novetat avui, encara que sí que són novetat aquelles impressores que aconsegueixen un cost per còpia més competitiu. És el cas de les impressores Ricoh que implementem a Ofigràfic.

Cost per còpia en impressores Ricoh

D’uns anys cap aquí, el cost per còpia en impressores s’ha establert com la fórmula més encertada per a l’estalvi en còpia i impressió (prèvia auditoria de costos actual -PPPA, Pay Per Page Analysis-, òbviament), Per exemple, no cal comprar l’equip d’impressió, la fórmula permet disposar dels equips més innovadors i les funcionalitats més avançades, facilita que les pimes disposin d’un parc de màquines en constant renovació, s’obté una baixa despesa mensual de rènting, el servei tècnic associat a l’equip inclou els seus consumibles i manteniments, etc.

Tot i això, cal conèixer el detall dels equips per veure quina impressora, fotocopiadora o multifunció Ricoh pot garantir un cost per còpia més competitiu. En això, entren en joc altres variables ineludibles per determinar el cost per còpia de les impressores, com el consum de tòner, els requeriments de manteniment periòdic de l’equip, o els preus de les peces a substituir per desgast.

Estudi de cost per còpia per a impressores

Vol saber tot el que li està costant cada impressió? A Ofigràfic ens encarregarem de fer-li un estudi Pay per Page Analysis (PPPA) perquè descobreixi els costos directes d’impressió que té actualment, i perquè conegui l’estalvi econòmic que pot obtenir amb les nostres impressores Ricoh. Permeteu-nos que li fem aquest estudi i una proposta sense compromís perquè estalviï en cada còpia dels seus equips.