DocuWare: la gestió documental més completa dels teus "continguts" | Ofigràfic
docuware precio

DocuWare: la gestió documental més completa dels teus “continguts”

Continguts. No només documents i informació d’empresa (Excel, Word, PowerPoint, bases de dades…). La gestió documental amb Docuware, des de la captura de la informació fins a la seva recuperació posterior, va molt més enllà de la gestió de la informació de negoci d’una companyia. Amb Docuware, una de les millors eines d’Enterprise Content Management (ECM), la teva empresa podrà gestionar integralment el seu flux de continguts, siguin quins siguin els formats d’arxius amb els quals treballar.

Alguns dels dubtes relatius al software de gestió documental DocuWare que ens traslladen molts/es interessats/des estan relacionades al seu preu, a la seva disponibilitat en el núvol, sobre el vincle de DocuWare amb Ricoh, etc. Ofigràfic, com implementador i distribuïdor oficial DocuWare, intentarem resoldre-les.

DocuWare És cloud?

Sí. DocuWare és una solució de gestió documental i d’automatització del teu flux de treball per a empreses de qualsevol sector d’activitat i grandària. Contractable com a servei (SaaS), Docuware s’adapta als teus processos empresarials gràcies a la seva flexibilitat i escalabilitat. De fet, està disponible amb llicències flexibles basades en subscripció per a empreses. Al contractar la teva subscripció, rebràs diferents serveis segons les necessitats detectades en la teva empresa. Tot, en l’entorn del núvol.

DocuWare Preu? Sol·licita una valoració

És un dels dubtes més recurrents relatives a DocuWare: el preu. De què i/o de quant estem parlant per fer-se amb un software de gestió documental? Doncs depèn de les necessitats de la teva empresa: del volum i tipus d’informació a gestionar, de la necessitat actual de digitalitzar documents en paper, de les automatitzacions que es necessitin per crear el teu flux documental, etc. És complex donar un preu de DocuWare sense un estudi previ del teu cas concret. Com a especialistes en la implementació de sistemes de gestió de documents, a Ofigràfic podem fer una auditoria i valoració econòmica ajustada a la teva empresa o organització. Consulteu-nos aquí.

DocuWare, Ricoh: aliats

Després de l’adquisició de DocuWare per part de Ricoh, la firma japonesa referma la diversificació de la seva cartera de productes i ja ofereix, a través dels seus partners com Ofigràfic, una solució completa per a la digitalització de el lloc de treball i del flux documental.

A més, el software DocuWare, que ja està integrat a la sèrie d’impressores multifuncionals Ricoh IM C (mitjançant la plataforma Ricoh Smart Integration), ofereix una fórmula per digitalitzar documents i iniciar fluxos de treball en la teva organització. Aquest fet, millora l’eficiència del negoci i permet a les persones de l’empresa centrar-se en tasques de valor.