Aquesta és la millor opció per estalviar: el rènting d'una fotocopiadora Ricoh | Ofigràfic
alquiler fotocopiadora ricoh

Aquesta és la millor opció per estalviar: el rènting d’una fotocopiadora Ricoh

La majoria de pimes arriben a la mateixa reflexió: què convé més a la nostra empresa, la compra o el rènting d’una fotocopiadora Ricoh? Quan la decisió també implica trobar una fórmula que permeti el màxim estalvi de costos a la pime, la resposta és diàfana: el rènting de la fotocopiadora Ricoh és sens dubte la millor opció.

El complet servei de lloguer de fotocopiadores que ofereix Ofigràfic és, al cap i a la fi, una fórmula de finançament convencional que ofereix la possibilitat de disposar dels equips Ricoh més innovadors del mercat per un baix cost mensual, deixant de banda la inversió inicial que suposa la compra integral d’un perifèric d’aquestes característiques. D’aquesta manera, a més del considerable estalvi, aquesta opció aporta la tranquil·litat d’obtenir un equip que no quedarà obsolet i un servei d’assistència tècnica i de recanvis en consumibles per tenir la fotocopiadora sempre funcionant.

Rènting d’una fotocopiadora Ricoh

A més, amb el rènting de la fotocopiadora Ricoh que presta Ofigràfic tampoc tindràs perquè comprar la fotocopiadora un cop finalitzi el contracte de lloguer: simplement podràs canviar-la per una de nova i així actualitzar el teu parc tecnològic. Si la vostra empresa està a Barcelona o a Tarragona i voleu explorar els avantatges que suposa el rènting d’una fotocopiadora Ricoh, contacteu amb Ofigràfic: el Distribuïdor Oficial Ricoh (Barcelona / Tarragona). Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb tu i t’aconsellaran sobre quina fotocopiadora de lloguer serà més productiva per a la teva empresa.