Èxit de participació en l’Ofigràfic Techpoint 2016 | Ofigràfic

Èxit de participació en l’Ofigràfic Techpoint 2016

Aquest passat dimecres 19 i dijous 20 d’octubre, Ofigràfic, empresa líder en solucions tecnològiques i únic Corporate Partner de RICOH -la màxima distinció- a la província de Tarragona i amb més de 20 anys d’experiència, ha dut a terme la segona edició de l’Ofigràfic Techpoint dedicat, enguany, a la Transformació digital i el Digital Workplace.

techpoint-ofgrafic-2016-2Aquesta trobada professional, que ha tingut lloc al Centre Tarraconense “El Seminari”, ha estat un èxit de participació amb gairebé 200 empreses inscrites durant els dos dies que ha durat l’esdeveniment.

Com explica Jordi Biosca, director general d’Ofigràfic: “fa dos anys vam iniciar un projecte molt engrescador, l’organització d’unes jornades tecnològiques bianuals: Ofigràfic Techpoint. La primera edició del Techpoint duta a terme al 2014, on vam tractar la temàtica de la Gestió Documental, ja va tenir molt bona acollida, superant les nostres expectatives. Fruït de les bones crítiques rebudes i l’expectació que va aixecar l’esdeveniment, hem estat treballant en aquesta segona edició amb la que també ens mostrem satisfets”.

techpoint-ofgrafic-2016-4El Techpoint 2016 ha continuat amb el mateix objectiu fundacional “seguir aportant el nostre granet de sorra a la millora de la productivitat de les organitzacions. Per això, en aquesta edició, hem volgut presentar el nou concepte del Digital Workplace i com la transformació digital pot millorar i optimitzar les empreses”, afegeix Biosca. Durant l’esdeveniment, l’assistent ha pogut conèixer de primera mà i de forma personalitzada un ampli ventall de solucions tecnològiques innovadores “que de ben segur li aportaran un alt valor afegit”, matisa el Director general d’Ofigràfic.

I és que, “actualment vivim en un món globalitzat, on les noves tecnologies influeixen en la forma de comunicar-nos i interactuar, també en el nostre lloc de treball. Així, la transformació digital és una realitat que totes les empreses han d’afrontar per poder assolir els nous reptes que ens proposa el mercat”, conclou Biosca.

Workshops, demo’s, conferències….

techpoint-ofgrafic-2016-3Durant els dos dies de l’esdeveniment, els visitants han pogut gaudir de demo’s, conèixer les últimes novetats i assistir a diversos Workshops categoritzats en diferents àrees: agilitat i flexibilitat, accés a la informació, col·laboració, hàbits digitals, Production Printing…, que facilitaran la transformació digital de la seva organització.

A més dels diferents Workshops, l’Ofigràfic Techpoint 2016 també ha comptat amb les ponències de diversos experts en management i transformació digital a les empreses:

  • Carles Torrecilla, professor titular d’ESADE, Director Executiu de Desenvolupament Corporatiu i Business Intelligence d’ESADE, Doctor en comercialització i investigació de mercats. La seva activitat acadèmica se centra en el màrqueting estratègic i els emprenedors. A més, és fundador i soci d’hotels Praktik, fleques La Reposada, supermercats ecològics Veritas, Divino Villas (plataforma turística)… i conseller de vàries empreses i autor de diversos llibres.
  • Xavier Fernández, Marketing, Communication & Distribution Director de Ricoh España. Professor col·laborador d’ESIC Business & Marketing School. Expert en Customer Experience, Customer Centricity, màrqueting estratègic, disseny i implementació de la proposta de valor.
  • Jordi Pi, productor executiu de mitjans digitals de TV3 (CCMA). Especialista en transformació digital. Codirigeix i participa en diferents màsters, postgrau a ESADE, ESIC, UAB, UB, Blanquerna, LaSalle, IEBS, Foxize o The Valley. També participa periòdicament en programes incompany. Soci fundador d’una App que marida Twitter i futbol: www.11titulares.com

Carles Torrecilla va impartir la conferència “Els secrets dels nous models de negoci”. Per la seva banda, Xavier Fernández amb “Experiències2” i Jordi Pi amb “Els clients vénen a casa… i el llit per fer” van participar en la ponència “Converses sobre transformació digital”.

Més informació de l’esdeveniment a: www.alanait.com/techpoint2016/