Formació de primer nivell per a usuaris habituals de tecnologia: exprimeixi les seves eines | Ofigràfic
formacion-tecnologia-software-hardware-barcelona-tarragona

Formació de primer nivell per a usuaris habituals de tecnologia: exprimeixi les seves eines

La renovació d’eines tecnològiques en les empreses és habitualment sinònim de guanyar en competitivitat. Però a vegades, s’inverteix poc en la formació dels seus usuaris habituals per millorar-ne la productivitat. A Ofigràfic entenem la formació tecnològica com una part essencial de la renovació tecnològica a l’empresa. Per això, oferim serveis de formació tecnològica als treballadors, fent que cada inversió en qualsevol dels nostres productes aporti una utilització més òptima dels recursos tecnològics.

Des d’Ofigràfic treballem perquè cada empleat pugui fer un ús més eficient de les eines tecnològiques incorporades a l’organització: ja sigui oferint formació a l’usuari final sobre el producte/software a la mateixa empresa, o bé oferint formació directa i específica al seu departament d’IT.

De fet, invertir en formació tecnològica per als treballadors d’una empresa és invertir en el futur i en la millora de la productivitat i de les competències dels treballadors. En aquest sentit, a Ofigràfic ajudem als treballadors a treure el màxim profit dels dispositius tecnològics, així com oferim una formació específica per als departaments informàtics de cada empresa, tot aportant:

  • Augment de la qualificació dels treballadors i la seva competitivitat.
  • Augment del valor empresarial.
  • Promoció personal i dels treballadors.
  • Major rendiment dels treballadors en saber utilitzar la tecnologia disponible a l’empresa.
  • Increment de la motivació del treballador amb aquest tipus d’incentius.

 Ofigràfic, com a Distribuïdor Oficial Ricoh, disposa de diverses eines de formació pels treballadors de la seva empesa. Els nostres formadors d’IT formaran als seus treballadors per millorar la utilització de les tecnologies i per treure el màxim profit dels dispositius implementats.