Accelera la gestió del negoci: amb Sage 50 | Alana IT
Gestión de pequeñas empresas con Sage 50

Accelera la gestió del negoci: amb Sage 50, el software per a petites empreses i comerços

Gestionar el teu negoci, petita empresa, comerç, despatx, o les teves labors com a autònom, i especialment les tasques de comptabilitat, facturació, gestió comercial i de clients, és avui molt més fàcil amb el software de gestió Sage 50. Te’n recordes dels més pràctics i arxiconeguts programes d’empresa ContaPlus i FacturaPlus? Doncs imagina’ls millorats, adaptats al 2022 i a la teva manera de treballar: al núvol o en local, tu decideixes, i amb tota la connectivitat i immediatesa que requereix el teu ritme diari.

Un únic programa de gestió del negoci per administrar totes les tasques del dia a dia: gestionar factures, pagaments i cobraments, realitzar comandes així com pressupostos a clients… Al cap i a la fi, una eina tecnològica per tenir l’empresa sota el control més exhaustiu en tot moment.

Gestió de petites empreses i autònoms

I és que el software de gestió Sage 50, gràcies a aspectes com la integració de la comptabilitat i la gestió comercial per obtenir una visió panoràmica de les àrees fonamentals del negoci, una fàcil comunicació amb el teu banc, la gestió dels teus estocs i inventari, o el control de la teva tresoreria, ja s’ha convertit en el digne hereu de ContaPlus / FacturaPlus, i en el programa informàtic líder per a petits negocis.

En vols més proves? A Ofigràfic, com a consultors en tecnologia i programes informàtics per a empreses, a més de ser partners de Sage a Espanya, t’assessorem i mostrem com Sage 50 t’ajudarà a accelerar les tasques de gestió del teu negoci que et prenen temps i recursos que podries estar invertint en el desenvolupament dels teus projectes i activitats. Creus que Sage 50 no és per a tu?

Convenç-te avui: Sol·licita una demo!

Sage 50 està pensat per a sectors com el teu:

  • Comerç minorista, retail
  • Comerç majorista
  • Petites empreses de múltiples sectors d’activitat
  • Gestió de serveis professionals
  • Autònoms
  • Oficines i/o despatxos

Sage 50: promoció 2022

Només amb Ofigràfic, aconsegueix una de les ofertes més competitives per a una gestió fonamental del teu negoci. Ara, per només 45 € al mes, emporta’t aquest programa de gestió amb les funcions bàsiques que necessites. Contacta’ns i t’ho expliquem.