Les impressores d'alta producció més innovadores | Ofigràfic
impresoras alta produccion

Les impressores d’alta producció més innovadores

Les impressores d’alta producció que revolucionaran el món de la premsa d’impressió digital ja existeixen. De fet, la distància que separa l’arxiconeguda impressió offset i la nova i innovadora impressió digital ja no existeix: les tecnologies que incorporen els models més recents d’impressores digitals Ricoh per a alta producció ofereixen resultats iguals o superiors a altres formes d’impressió, a més d’oferir possibilitats mai vistes en òfset.

En aquest sentit, les impressores d’alta producció de Ricoh han estat les autèntiques protagonistes del (R)evolution Point 2018, l’esdeveniment-showroom organitzat per Ofigràfic, Distribuïdor Oficial Ricoh a Barcelona i Tarragona, per presentar les innovacions més recents de la firma japonesa. Entre elles, s’han pogut provar models com l’anomenada Leo, la impressora de producció que incorpora un 5è color (blanc) a més de la quadricromia, i ofereix la possibilitat d’imprimir sobre diferents suports amb una àmplia varietat de substrats (https://www.alanait.com/blog/ricoh-pro-c7100-la-impressora-digital-dalta-produccio-amb-5-tintes/).

Impressores d’alta producció Ricoh

Entre els molts models d’impressores d’alta producció Ricoh que ofereix Ofigràfic, destaquen equips com els Ricoh Pro C5210S, Pro TMc7200sx, Pro 8220S o Pro C9110. A més Ofigràfic, com a distribuïdor autoritzat Ricoh, ofereix un complet assessorament, formació d’usuaris i manteniment tècnic, perquè cadascun dels equips instal·lats a la seva empresa estiguin sempre a punt per treballar. Conegui’ls en detall a continuació:

Veure Ricoh Pro C5210S >

Veure Ricoh Pro TMc7200sx >

Veure Ricoh Pro 8220S >

Veure Ricoh Pro C9110 >