integració de Sage 50 amb Office 365 | Alana IT
integracion sage 50 office 365

Eficiència i connectivitat gràcies a la integració de Sage 50 amb Office 365

Avançar cap a la connectivitat en un entorn competitiu, fomentar l’accessibilitat a la informació i, en definitiva, poder gestionar el negoci des d’un únic lloc, sense importar l’on i el quan, és el que et proposem gràcies a la perfecta integració de Sage 50 amb Office 365. La transformació digital segueix avançant i les facilitats que aquesta ens ofereix no deixen de sorprendre’ns.

Implementar eines que propiciïn la digitalització de les organitzacions és avui una necessitat. En els últims mesos, des Ofigràfic hem vist com moltes empreses de Tarragona i Barcelona han repassat les seves estratègies, les seves maneres d’operar, i han accelerat el ritme de la seva transformació aplicant recursos tecnològics com Sage 50 amb Office 365 que fan de la gestió del seu dia a dia una tasca més senzilla.

Evolucionar cap a l’univers digital no únicament és positiu per a l’empresa en si, sinó també per als clients, proveïdors i treballadors. L’objectiu és poder estendre a tots ells solucions eficaces que els permetin obtenir una experiència satisfactòria: estalvi de temps, costos, millor servei, etc. Precisament això és el que ofereix la integració de l’ERP per a PIMES Sage 50 cloud amb Office 365.

Solucions avançades per al teu negoci amb la integració de Sage 50 cloud i Office 365

El programari ERP Sage 50 cloud per a empreses ofereix una total integració amb Office 365. Gràcies a això, podràs gestionar d’una manera intuïtiva els diferents àmbits del teu negoci des d’una mateixa plataforma. L’ERP per a PIMES Sage 50c se serveix del potencial de la plataforma Microsoft Office 365 perquè puguis administrar la informació de la teva organització i fer-la accessible a través del núvol amb un conjunt d’aplicacions integrades.

D’aquesta manera, podràs gaudir de les funcionalitats de l’Office 365, com Outlook, Onedrive, Excel, Word, entre altres aplicacions, des de la teva plataforma Sage 50. Amb això, tindràs accés unificat i en temps real a documents compartits, correu electrònic corporatiu i altres eines de comunicació, com Skype. A més, podràs editar, compartir contingut en línia i emmagatzemar la informació que necessitis de manera segura i immediata, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Els beneficis d’integrar Sage 50c amb Office 365

Són múltiples els avantatges i els beneficis que obtenen empreses de amb la integració de Sage 50 i Office 365. Dissenyat per cobrir tots els sectors, aquest producte et permet administrar les àrees del teu negoci i agilitar la teva gestió comercial i comptable d’una manera senzilla i fiable, ajustat sempre a les teves necessitats. Amb ell, podràs programar informes, gestionar la facturació, comandes i pressupostos, etc.

Gràcies a el programari de gestió empresarial Sage 50 integrat amb Office 365 obtindràs una visió global de la teva companyia i simplificaràs les operacions del teu negoci. L’automatització de tasques, el treball col·laboratiu de membres de l’equip i altres actors, permet estalviar temps i augmentar la productivitat. Des Ofigràfic, la consultora tecnològica especialista en PIMES, i partner de Sage, t’acompanyarem a fer el salt digital. Demana ara una demo del programari Sage 50 cloud i de la integració amb Office 365 i rep el suport IT que necessites per treure el màxim partit a la teva eina de gestió.