L’entorn Cloud: el núvol digital on circula la informació de negoci | Ofigràfic
serveis cloud per empreses digitalitzacio lloc treball

L’entorn Cloud: el núvol digital on circula la informació de negoci

L’augment de l’ús d’internet ha revolucionat, entre d’altres, els hàbits de consum de les persones. Això ha comportat que les empreses ens hàgem d’adaptar a les noves exigències del mercat, així com emprar noves formes d’operar i treballar. Internet no només ha comportat la ruptura de les barreres geogràfiques, sinó que també ha aportat una major connectivitat de les persones amb el seu entorn a través d’eines digitals.

En el dia a dia, som moltes les persones que compartim documents amb altres companys de feina gràcies a eines de l’entorn Internet. Aquesta compartició d’informació entre treballadors és possible gràcies a serveis en el Cloud. Donat el requeriment que les empreses han de tenir estructures de treball cada dia més flexibles, els serveis en el núvol fan que pugui haver-hi connectivitat permanent i interactivitat entre treballadors, fet que en millora l’eficiència i la productivitat.

Els serveis Cloud per a empreses no només ajuden a l’empresa pel que fa a l’intercanvi d’informació, sinó que també són positius en l’abaratiment de despeses que abans eren ineludibles. Migrar cap a serveis en el Cloud aporta beneficis com una major mobilitat dels empleats, més flexibilitat de l’estructura del negoci, augment de la productivitat, estalvi de recursos econòmics, etc.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol conèixer les solucions i els avantatges de disposar de serveis Cloud per a empreses, contacti amb Ofigràfic, Ricoh Tarragona-Barcelona. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran una proposta de transformació digital per a l’empresa i de com el treball en línia, pot ajudar-lo en el seu dia a dia.