Les reunions del futur: equips de videoconferència Ricoh | Ofigràfic
Les-reunions-del-futur-equips-de-videoconferència-Ricoh

Les reunions del futur: equips de videoconferència Ricoh

Arran de la gran transformació que ha suposat l’arribada d’Internet en la nostra societat, així com el creixement de les tecnologies, cada vegada hi ha més serveis i avenços que pretenen facilitar la comunicació entre empreses. La dinàmica del mercat ha comportat que les entitats tinguin relacions comercials en qualsevol lloc del món o que treballin amb diferents col·laboradors. És per això que els sistemes de videoconferències Ricoh, ajuden a posar solució a aquestes distàncies, oferint immediatesa comunicativa. Però, que comporta crear una sala per videoconferències by Ricoh?

Els equips de videoconferència Ricoh aporten una millora en la col·laboració entre treballadors: augmentant la productivitat d’aquests i fomentant el treball en equip en tot moment. Per altra banda, i donada la importància de compartir arxius en línia de forma immediata, els sistemes de videoconferències Ricoh contribueixen a una major seguretat en la transferència d’informació i fitxers importants, millorant la col·laboració entre els treballadors i l’organització.

Davant aquestes noves formes de treball i cooperació entre treballadors, les reunions per videoconferències no només aporten un estalvi econòmic per a l’empresa i un augment dels fluxos de treball, sinó que també comporta un augment de l’eficàcia i la productivitat dels treballadors, així com una rapidesa en la presa de decisions dins l’organització. Gràcies a les innovacions tecnològiques del mercat en els equips de videoconferència de Ricoh es poden realitzar reunions per videoconferència simultànies amb participants llunyans geogràficament, així com beneficiar-se de la interconnectivitat entre els usuaris i entre diferents dispositius.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol conèixer els diferents sistemes de videoconferència Ricoh, i els beneficis que pot aportar en la seva empresa, contacti amb Ofigràfic, Ricoh Tarragona-Barcelona. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran una proposta sobre quins equips de videoconferència Ricoh s’ajusten millor a les seves necessitats.