MFPS3 PREMIS BLI 2015 QUE HAS DE CONÈIXER | Ofigràfic

MFPS3 PREMIS BLI 2015 QUE HAS DE CONÈIXER

La gamma de productes de RICOH ha guanyat 16 premis ‘Pick l’Hivern 2015’ de Buyers Laboratory LLC (BLI), entre els quals destaquen per ser reconeixements especials els guardons a la ‘Millor Gamma de Multifuncionals A3 de l’Any’, a la ‘Millor gamma de Multifuncionals A3 de 2015 en Eficiència Energètica ‘i al ‘Assoliment Excepcional en Innovació’ per al Panell de Control RICOH Smart.

Amb un jurat compost per l’experimentada plantilla de tècnics i editors de BLI, aquests premis reconeixen els models escollits per la seva excepcional rendiment durant els rigorosos tests de laboratori de BLI dins de les seves respectives categories.

Millor Gamma de Multifuncionals A3 de l’Any 2015

Ricoh ha aconseguit el premi més desitjat del conjunt de premis que atorga BLI. Aquest premi es lliura una única vegada per any a la millor gamma del sector i reconeix especialment la fortalesa de la gamma de productes de RICOH. L’excel·lent fiabilitat, la productivitat superlativa, la qualitat d’imatge, les potents característiques de seguretat, la funcionalitat de l’escàner i l’eficiència energètica líder en el seu segment són els segells distintius que converteixen RICOH en una marca única en la seva classe “.

Millor Gamma de Multifuncionals A3 de l’Any 2015 en Eficiència Energètica

Aquest 2015 la Gamma de MFPs A3 de Ricoh també ha aconseguit aquest guardó anual que demostra el lideratge en eficiència energètica entre els nostres competidors, que ens permet proporcionar el màxim estalvi energètic als nostres clients.
Aquest premi està basat en el consum anual energètic dels equips. Segons l’article de BLI, els equips de Ricoh testejats estan des d’un 39% al 76% per sota de la mitjana de la seva competència.

Assoliment Excepcional en Innovació

El tercer reconeixement especial que s’ha lliurat a Ricoh en aquesta edició 2015 és l’Assoliment Excepcional en Innovació que reconeix al Panell de Control Smart que pròximament estarà disponible amb part de la nostra gamma d’equips Multifuncionals.
Aquest guardó premia la facilitat d’ús del nou panell tàctil (10,1 “) intuïtiu basat en Android que incorpora característiques de navegació similars a un telèfon intel·ligent: prémer, arrossegar i ampliar una àrea mitjançant el polze i l’índex. A més de permetre navegació web des del MFP.
La seva interfície permet als usuaris programar el seu flux de treball habitual en menors passos que qualsevol altre panell de la competència, el que permet un augment de la productivitat.