Microsoft 365 i més enllà | Alana IT
microsoft 365 y microsoft teams, para empresas de tarragona y barcelona

Microsoft 365 i més enllà: la nova col·laboració empresarial amb Microsoft Teams

Explicar que la col·laboració empresarial és part del futur laboral i de la gestió dels negocis, o dir que la col·laboració interpersonal ajuda a millorar el rendiment i la creativitat dels RRHH a les companyies, és una afirmació cada cop més palpable. De fet, eines com Microsoft Teams (tal com avui les coneixem) estan revolucionant les maneres de relacionar-se i de treballar, i imaginem que a mitjà termini ho faran fins a esprémer les potencialitats i els confins d’un possible metavers. Temps al temps.

Microsoft Teams i Microsoft 365: combinació positiva

Tornant a la “mundanitat” i a les eines de què podem disposar des d’avui (i que ens preparen per aquest demà), com les evolucionades Microsoft Teams i Microsoft 365, volem explicar-vos que precisament les dues eines són de les més usades al món empresarial , fet que ha portat a Microsoft a desenvolupar Teams sense pausa amb noves funcions i aplicacions pràctiques.

Una conjunció 365 + Teams s’està convertint en peça fonamental per submergir directius, càrrecs intermedis, empleats i tot l’entorn empresarial, en una transformació digital que va més enllà de la implementació d’eines tecnològiques. Ambdues “multi” solucions capbussen tota empresa en una autèntica dinàmica de treball i de col·laboració a través de l’espectre online, on elements com el cloud, la connectivitat o els serveis a través del núvol són clau.

Espais de treball col·laboratius

A través de l’espai de treball de Teams, dissenyat per optimitzar la comunicació i la col·laboració d’equips de RRHH, juntament amb les eines de la suite 365, es reforcen aspectes com ara la cooperació empresarial més enllà de les relacions personals, o la compartició d’idees amb el plus que suposa la suma de múltiples aportacions personals.

Aquest fet ha propiciat que avui milions de persones i empreses ja hagin adoptat una dinàmica de treball col·laborativa a través d’espais de trobada i connexió amb persones sense marxa enrere.

I la teva empresa, com col·labora?