Noves solucions Ricoh d'impressió compacta per transformar els fluxos de treball | Ofigràfic

Noves solucions Ricoh d’impressió compacta per transformar els fluxos de treball

 

Ricoh Europa està disposada a mostrar a les empreses una nova forma de treballar – i fer cada impressió més rendible – amb el llançament de dos nous dispositius en blanc i negre A4, la MP 401SPF, una impressora multifunció, i SP 4520DN, una impressora.

Quan estigui treballant, aquests dispositius li ofereixen solucions innovadores per a l’ambient de l’oficina tots els dies. Estan dissenyats per simplificar la forma de treballar i mantenir el seu negoci al cap davant gràcies als seus impressionants resultats de rendiment i d’alta velocitat. A més, aquests dispositius ofereixen un baix cost total de propietat a través de les seves credencials mediambiental, elss millors en la seva classe i excel·lent eficiència de costos.

Perfecte per a petites empreses i grups de treball de mida mitjana, aquests dispositius ofereixen una mida reduïda i un disseny elegant perquè el pugui instal·lar còmodament sobre una taula o en un racó de l’oficina sense ocupar espai valuós.

Operació directa a través d’un panell tàctil en color de 4,3 polzades, amb pantalla personalitzable per a major facilitat d’ús. Aquests dispositius també ofereixen la conveniència d’imprimir directament des d’una memòria USB.

Prou sòlid per fer front a la naturalesa del negoci del dia a dia, aquests dispositius són alhora duradors i fiables amb alta qualitat de 1200 x 1200 ppp en la totalitat de 40 pàgines per minut de velocitat de sortida. La primera impressió està a punt en 5,2 segons (MP 401SPF) i 5 segons (SP 4520DN) – i amb la MP401SPF, hi ha també el valor afegit de les capacitats de la fotocopiadora, escàner i fax.

Estalvi addicional sobre l’execució de costos gràcies a la integració avançada amb una àmplia gamma de solucions de programari i un baix consum d’energia, i pot estar segur que la qualitat no es veurà compromesa.

“El MP 401SPF i SP 4520DN són ideals per a oficines conscients d’ajustar costos que busquen un dispositiu compacte amb credencials ambientals superiors”, diu Sylvester de Koning, Sènior Product Manager de Ricoh Europa. “A més, el panell intel·ligent assegura que aquests dispositius són fàcils d’usar i oferiran una major productivitat per al seu lloc de treball.”