OFERTES en sistemes per a videoconferències | Ofigràfic
sistemas para videoconferencias

OFERTES en sistemes per a videoconferències

Cada dia coneixem nous avenços que faciliten la comunicació entre les persones i també entre les empreses. La dinàmica dels mercats ha propiciat que les organitzacions mantinguin relacions comercials i comunicacions en i des de qualsevol lloc del món. Per a tal fi, les tecnològiques han desenvolupat sistemes per a videoconferències que faciliten el contacte i una immediatesa comunicativa capaç de millorar la col·laboració entre els RRHH de les empreses.

Muntar una sala de reunions a l’empresa, equipada amb sistemes per a videoconferències, és doncs una oportunitat per augmentar la productivitat dels empleats en les seves reunions amb tercers (siguin col·laboradors o una delegació), per fomentar el treball col·laboratiu en l’equip i per estalviar en desplaçaments innecessaris. Per a això, des Ofigràfic comptem amb un equip tècnic qualificat que l’ajudarà a equipar les seves sales de reunions amb els equips per a videoconferències que millor s’adaptin a les seves necessitats de comunicació visual.

Sistemes per a videoconferències des de 16 €/mes

Transformi les seves sales de reunions en espais de treball digitals per un preu molt competitiu. Ara, amb una oferta des de només 16 €/mes, pot transformar les seves sales en centres multimèdia per a la realització de videoconferències i presentacions.

Veure oferta

Equips per a videoconferències i comunicacions

A Ofigràfic, després d’analitzar les necessitats de comunicació en la seva empresa, l’assessorem, instal·lem, configurem i posem en marxa els sistemes i equips per a videoconferències que necessiti. Un complet servei, claus en mà, que inclou el manteniment dels sistemes en el temps.

Veure ofertes

A més, comptem amb altres dispositius que l’ajudaran a mostrar i comunicar els seus treballs als seus receptors:

  • Projectors professionals
  • Pantalles interactives
  • Pissarres digitals
  • Etc.