Ofigràfic, Distribuïdor Oficial Ricoh per a les PIMES de Tarragona i Barcelona | Ofigràfic
ofigrafic distribuidor oficial ricoh pimes tarragona barcelona

Ofigràfic, Distribuïdor Oficial Ricoh per a les PIMES de Tarragona i Barcelona

Ofigràfic és una empresa de solucions tecnològiques amb presència a Tarragona i a Barcelona amb una clara aposta pel canvi cap al món digital, tot oferint assessorament i acompanyament tècnic a les empreses. Ofigràfic és, a més, Distribuïdor Oficial i Corporate Partner de Ricoh Barcelona – Tarragona, firma líder internacional en tecnologia per a organitzacions. En aquest sentit, Ofigràfic és l’única empresa de la província de Tarragona que compta amb la màxima distinció de Ricoh per a empreses col·laboradores i/o distribuïdores.

Ofigràfic pot ser un excel·lent aliat i company de viatge per a les empreses en el seu camí cap a la transformació digital, així com ofereix un ampli ventall assessor en solucions per a l’oficina, serveis de gestió documental i serveis IT. Però Ofigràfic també ofereix nombroses opcions de rènting i venda d’impressores i multifuncionals, altres productes tecnològics com pissarres digitals, projectors, etc. D’aquesta manera, com a Corporate Partner de Ricoh, Ofigràfic ofereix serveis per a les oficines, petites, mitjanes i grans empreses.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol conèixer les fórmules per treure més profit i rendiment tecnològic de les eines de la seva empresa, contacti amb el Distribuïdor Oficial Ricoh a Barcelona i Tarragona, Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i li faran una proposta per acompanyar la seva empresa en el canvi cap al món digital, així com coneixerà els diversos serveis els quals poden ajudar-lo a millorar la productivitat de la seva empresa.