On comprar fotocopiadores Ricoh per a la seva empresa a Tarragona o a Reus? | Ofigràfic
on-comprar-fotocopiadores-Ricoh-a-Tarragona-i-Reus

On comprar fotocopiadores Ricoh per a la seva empresa a Tarragona o a Reus?

A l’hora de comprar una fotocopiadora Ricoh per a una empresa a Reus o a Tarragona, hem de considerar diferents factors per encertar en la nostra tria. Entre d’altres, cal valorar aspectes com les opcions i les prestacions que la fotocopiadora ens podrà oferir, així com el cost en relació al preu per còpia, o la velocitat de realització de còpies.

A Ofigràfic disposem de diferents models de fotocopiadores i, com a Distribuïdor Oficial de Ricoh i Corporate Partner de la firma a la zona, oferim una àmplia gamma de fotocopiadores en les modalitats de compra o rènting per a la seva empresa. A més, en comprar una fotocopiadora Ricoh, també obtindrà el servei d’instal·lació, manteniment i formació d’usuaris per poder treure el màxim profit del perifèric.

A més, disposar d’una fotocopiadora nova, i que incorpori les darreres tecnologies per a la còpia de documents, li aportarà una disminució de les despeses, ja que els nous models de Ricoh garanteixen un menor consum de consumibles, amb el que a Ofigràfic podem oferir un preu per còpia altament competitiu respecte a models de similars prestacions.

Si la seva empresa està a Reus o a Tarragona i vol comprar una fotocopiadora Ricoh per a la seva empresa, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè per oferir-li la fotocopiadora que millor s’adapti a la seva empresa.