Renting de tecnologia i informàtica per empreses | Alana IT
renting de tecnologia para empresas

Des de 16 €/mes: Renting de tecnologia i informàtica per a empreses

Només les primeres i millors marques tecnològiques, serveis de valor inclosos amb el producte informàtic, quotes deduïbles fiscalment que permeten a les empreses estalviar, inversió inicial zero en el producte… no és la panacea, però el rènting de tecnologia per a empreses d’Ofigràfic se li assembla per les múltiples avantatges que et permetran obtenir la tecnologia que necessita el teu negoci, sense preus desgavellats.

Rènting tecnològic: avantatges per a les empreses

I és que quan es tracta d’estar actualitzat tecnològicament, evitar errors en els dispositius que minven la teva productivitat i obtenir beneficis sense un dispendi de diners important, sens dubte, el rènting tecnològic i informàtic és la més avantatjosa opció per a les empreses.

Coneixes els avantatges del lloguer de tecnologia per a l’empresa? Prepara’t perquè no són poques:

  • Sense desemborsaments inicials: còmodes quotes mes a mes
  • Serveis inclosos amb el producte: gestió integral de manteniment, software, instal·lació…
  • Suport a usuaris: atenció al client per resoldre eventualitats
  • Renovació dels equips i dispositius: per estar sempre a l’última
  • Gestió de possibles avaries o incidències: alta agilitat en la seva resolució
  • Quotes fiscals deduïbles de manera fàcil: estalvia com mai
  • Assessorament integral: assegura’t una inversió ajustada i rendible

Veure ofertes de rènting

Rènting IT empreses: portàtils, sobretaules, impressores, servidors…

Què necessita la teva empresa? Pot ser que ho tinguis clar, o pot ser que necessitis assessorar-te amb un expert que estudiï el teu cas particular, les teves necessitats presents i futures, les teves formes de treballar, o quina tecnologia actual has de mantenir en la teva organització. Si aquest és el teu cas, Ofigràfic som experts en assessories tecnològiques per al lloguer o rènting d’equips orientades a l’estalvi i l’avantguarda tecnològica.

Amb oficines, diversos professionals del rènting de tecnologia a Barcelona i Tarragona, i àmplia presència de clients en aquest àmbit, Ofigràfic prestem un servei proper que inclou un conjunt de serveis associats als productes tecnològics i informàtics implementats. T’interessa? Contacta amb un expert ara!

Lloguer tecnològic des de 16 €/mes