Rènting d’impressores: avantatges financers i renovació tecnològica | Ofigràfic
ventajas financieras renting impresoras

Rènting d’impressores: avantatges financers i renovació tecnològica

Quan necessitem una impressora o equip multifunció nous, apareix el dubte de com adquirir-lo. La forma d’adquisició que pren més força en l’àmbit de les impressores i equips multifunció professionals és el rènting. El perquè d’aquesta tendència, ve definida per dos puntals:

  • Avantatges Financers
  • Renovació tecnològica

El primer punt és el més evident, ja que per molta gent, el propi rènting rau en què és un producte financer. Les fórmules i els avantatges fiscals són molt coneguts, però el que no és tant conegut és el referent a la renovació tecnològica.

En el món actual, les noves tecnologies formen part de la nostra vida d’una forma cada vegada més important, i hi ha canvis constants cada dia que passa. L’impacte de les noves tecnologies en el món de l’empresa és encara més important donat que el seu impacte afecta directament a l’eficiència dels nostres processos i a la productivitat, permetent-nos ser més competitius.

Els equips multifunció i impressores professionals estan pensats per tenir un temps d’amortització de cinc anys. Si tenim en compte l’escenari tecnològic abans presentat, cinc anys són una eternitat, ja que si hem d’esperar a canviar un dispositiu, pot fer que entrem en un estat d’obsolescència tecnològica on podem perdre competitivitat vers la nostra competència. La fórmula del rènting ens permet la possibilitat de fer una renovació del mateix equip abans del venciment d’aquests cinc anys, canviant l’equip per un altre model superior o més modern.

Aquesta renovació ens aporta l’avantatge directe de poder disposar de la tecnologia més moderna abans d’entrar en un estat d’obsolescència, i d’aquesta manera poder mantenir la competitivitat de la  nostra empresa. A més, els nous processos de fabricació i les noves tecnologies fan que els equips d’impressió siguin cada cop més eficients i els costos d’impressió es redueixin. Aquest fet ens aporta un segon avantatge en la renovació, donat que en poder canviar el nostre equip vell per un de més eficient, podem reduir els nostres costos d’impressió.