Rènting i/o lloguer de fotocopiadores Ricoh: estalvi i productivitat | Ofigràfic
lloguer renting fotocopiadores barcelona tarragona

Rènting i/o lloguer de fotocopiadores Ricoh: estalvi i productivitat

Per a les empreses, professionals i autònoms és important tenir a disposició una fotocopiadora d’última generació que ofereixi les millors prestacions. Ofigràfic, com a distribuïdor oficial de Ricoh, té un servei que es basa en l’opció de lloguer de fotocopiadores. Aquest no només ofereix avantatges econòmics, sinó també avantatges en prestacions i productivitat, aportant una modernització dels seus equips actuals.

El servei de lloguer i rènting de fotocopiadores d’Ofigràfic és una opció financera que ofereix la possibilitat de disposar dels equips més innovadors del mercat a un baix cost mensual, oblidant-se de la gran despesa inicial que suposa la compra d’un perifèric d’aquestes característiques. El servei de lloguer de fotocopiadores permet que sigui el client qui decideix què vol fer amb el perifèric una vegada finalitza el contracte de lloguer.

Més enllà de la reducció dels costos econòmics, aquesta opció aporta la seguretat i la tranquil·litat de tenir un equip tecnològic que no queda obsolet, i un servei d’assistència tècnica per tenir l’equip funcionant perfectament. El servei de lloguer i rènting de fotocopiadores d’Ofigràfic ofereix la possibilitat de disposar de les màximes funcionalitats i productivitat en còpia de documents amb un cost molt ajustat.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol conèixer els avantatges que li pot suposar el lloguer i rènting de fotocopiadores d’Ofigràfic, contacti amb aquest Distribuïdor Oficial Ricoh (Barcelona – Tarragona). Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quina modalitat de fotocopiadora de lloguer i/o rènting li serà més beneficiosa i productiva per a la seva empresa.