Reparació d'impressores Ricoh: Servei Tècnic Oficial | Ofigràfic
reparacion impresoras ricoh

Reparació d’impressores Ricoh: Servei Tècnic Oficial

Davant les possibles avaries que amb el temps puguin patir els seus equips d’impressió, confiï en el Servei Tècnic Oficial per a la reparació d’impressores Ricoh. Un ampli equip de professionals, formats específicament en aquestes màquines, l’ajudarà a resoldre qualsevol incidència tècnica que pugui ocórrer. De totes maneres, i per evitar contratemps tècnics, des d’Ofigràfic (Distribuïdor Oficial Ricoh) recomanem realitzar amb rigor els intervals de servei i manteniment de les impressores.

 

Reparació d’impressores Ricoh: servei urgent

Si la seva activitat professional no pot parar, des d’Ofigràfic podem prestar-li un servei d’assistència tècnica urgent de reparació d’impressores Ricoh. L’objectiu del mateix és que pugui donar continuïtat al seu negoci i seguir treballant en el menor temps possible, sempre que el seu equip sigui reparable in situ. Per a això, disposem d’un ampli estoc de peces i consumibles originals, a més d’àmplia experiència en la resolució de les més habituals avaries.

Sol·licitar assistència urgent >

 

¿Renovació o reparació de la impressora Ricoh?

El dilema està servit. Em val la pena reparar el meu equip? O és millor optar per la renovació de la impressora? Depèn. Si en el seu moment va comprar el seu equip Ricoh “trinco-trinco” sense cap fórmula de lloguer o rènting d’impressores, caldrà analitzar el cost d’amortització i de reparació de la impressora Ricoh versus el que suposaria optar per una fórmula de rènting que l’inclogui els manteniments, les reparacions, consumibles, etc. per un mòdic cost per pàgina mensual. Potser, ha arribat l’hora de renovar i incorporar les últimes tecnologies a la seva empresa estalviant preocupacions: és a dir, optant per una fórmula de lloguer d’impressores que inclogui des dels consumibles i els intervals de manteniment fins a la reparació d’impressores Ricoh. Contacti’ns i estudiarem el seu cas de forma gratuïta.

Sol·licitar la renovació o la reparació de la seva impressora >