Reunions d'empresa? Porta-les a un entorn 100% digital i col·laboratiu | Ofigràfic
reuniones digitales en las empresas

Reunions d’empresa? Porta-les a un entorn 100% digital i col·laboratiu

Que si el quan, que si l’on, que si el com, que si “a casa teva o a casa meva”… Les tradicionals reunions a l’empresa, ja siguin dins d’una mateixa organització o amb un col·laborador o client, han tingut durant anys el seu format i els seus procediments. No hi havia una altra fórmula alternativa.

Amb la digitalització de tots els processos quotidians, també de les nostres organitzacions, els desplaçaments, les difícils quadratures d’agenda i fins i tot com plantejar una reunió, són cosa de el passat. Les reunions digitals a l’empresa són avui, un present que va més enllà de connectar-se i parlar.

Reunions digitals a l’empresa: tecnologies

Les tecnologies actuals, per cert cada vegada més evolucionades, han facilitat que les reunions d’empresa s’hagin digitalitzat completament. I no només perquè s’hagin creat softwares específics per realitzar reunions digitals a l’empresa, sinó perquè els nous desenvolupaments tecnològics han permès donar un pas més en l’experiència de l’usuari a l’hora d’assistir a una reunió d’empresa digital. I és que tot el que fèiem presencialment, ho podem fer en línia, juntament amb moltes altres activitats que la presencialitat i la documentació offline no permetia.

Ja sigui compartir continguts (documents, fotos, vídeos…), prendre anotacions, modificar i/o ratllar continguts prèviament creats, compartir pantalles i experiències, crear continguts en viu i en directe, crear grups de treball col·laboratius o xats privats, treballar en la núvol… la digitalització de les reunions d’empresa s’ha convertit en un insubstituïble versus a les reunions tradicionals. I no només perquè s’estalvia en desplaçaments o perquè permetin guanyar temps, sinó perquè a més faciliten guanyar una velocitat i productivitat de treball basada en la immediatesa.

Ofigràfic: especialistes en crear entorns per a reunions digitals en empreses

A Ofigràfic treballem projectes de comunicació visual i auditiva digitals per facilitar a les empreses la seva col·laboració remota amb clients, proveïdors i/o RRHH a través de solucions i sistemes per a conferències en línia. En qualsevol moment, pots organitzar reunions d’empresa virtuals i interactives amb la tecnologia (software i hardware) més adequada, segura i fàcil d’utilitzar.

Trasllada les reunions d’empresa a un entorn digitalitzat amb equips per a videoconferències, càmeres, pantalles interactives, avançades aplicacions i software per a videotrucades… així com tot tipus d’accessoris per crear una sala de reunions virtual a la teva organització. Preparat/da per transformar les teves reunions d’empresa a l’entorn digital? A Ofigràfic ens encarregarem d’implementar un projecte “claus en mà” perquè puguis començar a utilitzar com més aviat la teva solució.