Multifuncional color Ricoh MP C307 SPF: la impressora per a l’oficina més pràctica | Ofigràfic
ricoh mp c307 spf

Multifuncional color Ricoh MP C307 SPF: la impressora per a l’oficina més pràctica

Parlar de la multifuncional a color Ricoh MP C307 SPF vol dir posar a l’abast d’una gran varietat de pimes, despatxos i/o oficines, una impressora, fotocopiadora i escàner de gran practicitat, ràpida operativitat i a un preu gairebé sense competència. I és que la compacta multifuncional de Ricoh, i que comercialitzem (venda o rènting) i instal·lem a Ofigràfic, ofereix una solució fiable per als seus treballs diaris i els dels seus companys de l’oficina.

Aquest és un equip que permet controlar fàcilment totes les tasques d’impressió a l’empresa i accedir ràpidament a totes les seves funcions complementàries gràcies a l’Smart Operation Panell, l’intuïtiu panell tàctil de 10,1″ que incorpora la multifuncional a color Ricoh MP C307 SPF. A més, per guanyar en agilitat, aquesta impressora per a l’oficina equipa un processador Intel i un alimentador automàtic de documents a doble cara d’una sola passada, fet que permet un rendiment molt elevat. I com no podia ser d’una altra manera en una multifuncional a color Ricoh com la MP C307 SPF, ofereix un cost per còpia molt competitiu.

Si no en té prou amb això, la multifuncional Ricoh MP C307 SPF encara té arguments de sobres per ser l’aliada perfecta del despatx. Amb l’objectiu de millorar el rendiment en un món cada vegada més connectat, la MP C307 SPF permet enviar arxius per imprimir des de qualsevol dispositiu (Windows, Mac, Linux, iOS i Android), així com està habilitada per compartir documents amb els contactes guardats a la llibreta d’adreces. Si la seva empresa està interessada en incorporar un dispositiu de la talla de la multifuncional color Ricoh MP C307 SPF, a Ofigràfic ens encarregarem de deixar-la operativa a la seva oficina en el menor temps possible i ens encarregarem de la formació als seus RRHH.