Ricoh Smart Operation Panel - Apps | Ofigràfic

Ricoh Smart Operation Panel – Apps

 

Intuïtiu, elegant, panell de control tàctil: Disposi d’una gran usabilitat i funcionalitat amb el nou panell d’operació intel·ligent disponible ara amb els últims dispositius multifunció de Ricoh. La incorporació d’una modificació del sistema operatiu de Google Android, el panell ofereix als usuaris l’opció de personalitzar la interfície, cosa que moltes empreses esperen com una cosa natural avui dia amb qualsevol dispositiu digital.

Igual que amb tots els nostres telèfons i tauletes, la nova interfície de Ricoh és sensible al tacte i molt sensible. Tot el que necessites fer és estar a la fotocopiadora i toqui a través de les opcions del panell. Vostè pot fins i tot triar el disseny del fons, incloent la seva pròpia imatge corporativa per donar un sentit de propietat en el dispositiu.

El pla és que l’Smart Panel Operation es comunicarà a la perfecció amb el món en línia en un futur pròxim el que significa que la impressora serà capaç de treballar amb una àmplia gamma d’aplicacions incloent alguns com Dropbox, Office 365 i onedrive per anomenar només alguns. Es pot fer això a causa que el sistema operatiu Android subjacent que permetrà una millor integració entre plataformes.

Incorporat a qualsevol oficina, les noves impressores multifunció amb els seus panells tàctils ofereixen una major facilitat d’ús, així com un major grau de connectivitat. Directors de les oficines en el futur es podran actualitzar els seus sistemes i afegir diferents icones en el panell de la qual el personal serà capaç d’accedir als documents i altres funcions que anteriorment haurien estat disponibles.

Els usuaris poden arrossegar i deixar anar icones, comprovar els nivells de tòner, pel·lícula a través de les opcions de la mateixa facilitat que en un iPhone i fins i tot navegar per Internet des del MFP pantalla del tauler a tot color de 10,1 polzades. El Smart Panel Operation s’ha incorporat a 17 de les impressores multifunció de Ricoh fins ara, però Ricoh ho desplegarà a tota la seva línia de productes durant el pròxim parell d’anys.

Els models inclouen el MP 4054AZSP, MP 5054AZSP, i MP 6054ZSP tots els quals vénen amb escanejat en color per a documents i velocitats de connexió ràpida, així com la tecnologia d’estalvi d’energia que ajuda a les empreses i organitzacions a reduir les seves factures d’electricitat . Ricoh ha estat treballant dur en la fabricació de la seva nova sèrie d’equips multifunció més eficient de l’energia amb fins a 40% d’estalvi en els models anteriors, creant la millor tecnologia d’impressió disponible al mercat.

Combini això amb la intuïtiva Smart Panell Operation i vostè disposarà d’una col·lecció de dispositius multifunció que pot esdevenir una diferència real per a qualsevol negoci:

  • Reduir els costos a través d’una major eficiència.
  • Velocitats d’impressió ràpida i d’escaneig.
  • Tecnologia de pantalla tàctil per a un processament més ràpid.
  • Sistema operatiu Android que pot evolucionar amb el seu negoci.
  • Gran opció per als usuaris que volen una disposició MFP més personalitzada.

L’elecció de les opcions correctes per a una impressora multifunció a la seva oficina sempre és difícil. Per tant li oferim sotmetre-ho a una auditoria completa per veure on es pot estalviar i com els canvis petits per imprimir la tecnologia pot fer grans diferències a l’ productivitat i la producció. No hi ha dubte que Ricoh ofereix als usuaris l’abast i la flexibilitat que estan buscant en el món empresarial competitiu d’avui.