Sage 200: per a créixer més ràpid
digitalització per a empreses

Sage 200: Tot el que has de saber sobre l’eina per a créixer més ràpid i amb intel·ligència

Què és un Programari ERP?

T’has preguntat què és un programari ERP?, o què és Sage 200? Alana IT t’explica de què es tracta aquest sistema i de la seva importància actual.

ERP és la sigla de l’anglès: Enterprise Resource Planning (programari de planificació de recursos empresarials). Un programari ERP és una eina o una solució de programari empresarial que permet a les organitzacions integrar i gestionar els seus processos empresarials clau en un únic sistema.

Això inclou funcions com a finances, comptabilitat, compres, producció, gestió de recursos humans, inventari, vendes i màrqueting. Els sistemes ERP estan dissenyats per a ajudar les empreses a millorar l’eficiència, la productivitat i la presa de decisions estratègiques en proporcionar una vista unificada dels processos empresarials.

Quins són els avantatges del Programari ERP?

Millora l’eficiència: un sistema ERP ajuda a les empreses a integrar els seus processos empresarials en un sol sistema, la qual cosa pot reduir la duplicació de tasques i millorar l’eficiència general de l’empresa.

Millora la presa de decisions: aquest programari pot ajudar els gerents/coordinadors a prendre decisions informades i estratègiques, perquè aquesta eina ofereix una vista unificada dels processos.

Millora la col·laboració: Aquesta eina permet als diferents departaments d’una empresa compartir informació de manera eficient, la qual cosa pot millorar la col·laboració i la comunicació interna.

Automatització de processos: Els sistemes ERP poden automatitzar molts processos empresarials, com la gestió d’inventari i la facturació, la qual cosa pot estalviar temps i reduir errors.

Millora la precisió de les dades: Aquest programa ajuda a garantir la precisió de les dades en eliminar la necessitat d’introduir informació en múltiples sistemes.

Millora la satisfacció del client: Els sistemes ERP poden ajudar a millorar la satisfacció del client en millorar l’eficiència i la precisió dels processos empresarials.

Per a garantir l’eficiència en els processos de la teva empresa, recomanem implementar les eines que ofereixen les noves tecnologies, així com el programari Sage 200.

Sage 200: Tot el que has de saber sobre l'eina per a créixer més ràpid i amb intel·ligència

I què és Sage 200?

T’has preguntat si existeix una manera per a fer créixer ràpidament la teva empresa de manera intel·ligent i efectiva? Aquesta solució existeix, i és oferta per Softwares com Sage 200.

Sage 200 és un programari de gestió empresarial que ajuda a les petites i mitjanes companyies (PIMES) a gestionar, de manera efectiva, els seus processos empresarials clau, des de la comptabilitat i les finances fins a la gestió de clients i proveïdors. És una solució integrada, escalable i flexible que pot adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa.

Aquesta eina és una solució per al teu negoci, que és modular, intel·ligent, personalitzable i flexible. Amb la seva capacitat per a connectar-se al núvol, genera un accés fàcil per als usuaris.

Per què és fonamental implementar-ho?

És important integrar Sage 200 en la teva empresa perquè ofereix una àmplia gamma d’eines d’anàlisis i reporting, així com la capacitat d’integrar-se amb altres eines i sistemes empresarials i personalitzar la solució per a satisfer les necessitats específiques de cada empresa.

  • Estalvia temps i recursos: Sage 200 ofereix eines automatitzades i processos integrats que poden reduir la duplicació de dades, millorar la precisió i augmentar la velocitat dels processos empresarials.
  •  
  • Ajuda a complir les obligacions fiscals: les empreses necessiten complir una sèrie d’obligacions fiscals i reguladores. Sage 200 pot ajudar a les empreses, proporcionant informes financers precisos i automatitzant els passos de facturació. Facilitant, d’aquesta manera, complir amb les obligacions d’impostos.
  • Escalable i flexible: Sage 200 és una solució escalable i flexible que pot adaptar-se a les necessitats específiques de l’empresa. Això significa que les companyies poden personalitzar la solució i agregar noves funcionalitats a mesura que creixen.
  • Organitza i centralitza els arxius: aquesta eina proporciona una manera fàcil d’organitzar els teus arxius, així com les informacions sobre les despeses de l’empresa.
Sage 200: Tot el que has de saber sobre l'eina per a créixer més ràpid i amb intel·ligència

3 raons per triar Sage 200

  1. Major cobertura funcional: Sage 200 Advanced per a PIMES és el programari actual amb major cobertura funcional. Les seves funcionalitats ofereixen majors avantatges que altres softwares, especialment en aquestes àrees:
  • Comptabilitat i finances.
  • Fabricació.
  • Gestió de vendes i compres.
  • Gestió de projectes i postvenda.
  • CRM (gestió de clients, atenció al públic, campanyes de màrqueting, etc).
  • Gestió de recursos humans.

.

2. Alisi, l’assistent personal per a automatitzar tasques: Una nova característica de Sage 200 Advanced és que té un sistema intel·ligent que pot predir i prendre mesures proactives directament des del programa de planificació de recursos empresarials (ERP).

Alisi és una espècie d’assistent personal que t’ajudarà a millorar i automatitzar tasques quotidianes. El sistema pot avançar-se a les teves necessitats i suggerir accions específiques per a millorar els teus processos i gestions internes. A més, el sistema t’enviarà notificacions segons les teves preferències, com a recordatoris, avisos i tasques pendents.

3. Tens el nostre suport: En Alana IT estem compromesos a ajudar-te a dur a terme la transformació digital de la teva empresa. Tenim un equip especialitzat en tecnologia de la informació (IT), que està disponible per a brindar-te assessorament personalitzat en funció de les necessitats de la teva empresa.

Ens enfoquem a acompanyar-te en tot el procés, des de la planificació fins a la implementació de solucions digitals que puguin millorar els teus processos empresarials. Si necessites més informació o tens alguna consulta, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per a ajudar-te en el teu camí cap a la transformació digital.