Demo de Sage 50c: prova tots els seus detalls | Ofigràfic
sage 50c demo gratis

Demo de Sage 50c: prova tots els seus detalls

O bé ja coneixes Sage 50c. Potser t’han parlat bé d’ell, o t’ho han recomanat. O bé coneixes Contaplus, el predecessor natural d’aquest software de gestió i comptabilitat. Si ja t’has informat sobre aquesta eina per a la teva empresa, ha arribat l’hora de provar-la a fons. Sens dubte, una demo de Sage 50c és la millor manera de conèixer tots els detalls de sistema.

Sage 50c: demo gratis

A Ofigràfic, com a partners de les solucions de Sage, t’oferim la possibilitat de provar gratis Sage 50c. Si la teva empresa està interessada en aquesta solució, és moment d’abordar totes les funcionalitats i recursos que t’ajudaran en el dia a dia del teu negoci.

Sol·licitar demo de Sage 50c

Com coneixeràs a través de la demo de Sage 50c, el software és la solució de comptabilitat i gestió comercial per a petites organitzacions que necessiten un software senzill, fiable, amb automatismes intel·ligents i funcionalitats de col·laboració en línia. Una eina perquè la teva gestió comercial i la teva comptabilitat estiguin 100% integrades.

Quins detalls són els més interessants per a tu? Vols conèixer les funcions de comptabilitat, o vols aprofundir sobre aspectes de gestió comercial? Demana’ns la teva demo avui.

Sage 50c: demo de comptabilitat

Són múltiples els aspectes que exploraràs a través de la demo comptable de Sage 50c: comptabilitat analítica i pressupostària, facturació, cobraments, comandes, pressupostos, albarans, control d’ingressos i despeses, evolució de la rendibilitat, control de desviacions, administració de pagaments i deutes, gestió d’obligacions legals, etc.

Sol·licitar prova

Sage 50c: demo de la gestió comercial

Com a responsable comercial d’una empresa, amb Sage 50c agilitzaràs teus processos de gestió de vendes ja que el software posarà a la teva disposició les dades que necessites en el moment que els necessites. La millor manera de comprovar-ho, és veure-ho amb un exemple:

Però més enllà d’una gestió comercial totalment interconnectada, la nostra demo de Sage 50c et permetrà conèixer altres aspectes rellevants a controlar com l’evolució de les vendes, un complet anàlisi de vendes, la facilitat amb la qual es gestionen els pressupostos, els detalls i oportunitats de cada operació, etc. Ho provem?

Sol·licitar prova