Serveis i manteniment informàtic integral d’Ofigràfic per a PIMES | Ofigràfic
serveis informatics PIMES tarragona barcelona

Serveis i manteniment informàtic integral d’Ofigràfic per a PIMES

Les petites i mitjanes empreses compten avui amb nombrosos equips informàtics en les seves instal·lacions que són vitals per poder seguir treballant. Un mal funcionament d’aquests pot suposar una pèrdua de productivitat i eficiència. És per això que cada vegada són més les PIMES que contracten serveis de manteniment i suport informàtic. Ofigràfic ofereix un servei IT, anomenat IT Easy, dissenyat per solucionar qualsevol problema tècnic que pugui haver-hi.

A Ofigràfic treballem en base a un seguiment exhaustiu i proactiu de cada equip dels clients, de manera que ningú de l’empresa ha d’estar pendent de l’estat del manteniment de la informàtica. A Ofigràfic oferim solucions integrals que incideixen en tota l’estructura tecnològica i amb un control general de la tecnologia per garantir la correcta activitat. És per això que treballem amb diferents solucions IT les quals vetllen per la bona activitat dels sistemes informàtics. A més, oferim diverses modalitats de servei tecnològic per satisfer les necessitats de cada PIME.

Si la seva empresa està a Barcelona o a Tarragona i vol conèixer el suport IT i els serveis informàtics que li pot oferir Ofigràfic, contacti amb Ofigràfic, Distribuïdor Oficial Ricoh (Barcelona – Tarragona). Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’informaran sobre el suport IT que oferim i com podem ajudar-lo en el dia a dia a la seva PIME.