Signatura digital: implementa-la a tots els teus documents | Ofigràfic
Firma digital: impleméntala en todos tus documentos

Signatura digital: implementa-la a tots els teus documents

La transformació digital ha arribat per quedar-se i emportar-se qualsevol forma tradicional que requereixi inversió de temps, desplaçament o recursos materials. El fàcil accés a l’entorn online, el potencial per incrementar la competitivitat i la ràpida capacitat de resposta fa que les empreses busquin reinventar-se de la mà de les noves tecnologies, també pel que fa a la implementació de la signatura digital en documents.

Aquest canvi de paradigma facilita la relació que mantenen els usuaris i les companyies amb les seves gestions diàries. Per això, incorporar la digitalització en tots els àmbits d’una organització, com en la signatura digital de documents, suposa l’optimització dels fluxos de treball. Partint d’aquest context en el qual són molts els usuaris els que viuen connectats i, cada vegada més, les demandes exigeixen d’una resposta immediata, implementar la signatura digital a l’empresa es converteix en una de les eines clau i innovadores per agilitzar els processos, escurçar les distàncies i gestionar tot tipus de tràmits i documents a qualsevol hora i a qualsevol lloc.

Signatura digital de documents per a empreses

La instantaneïtat que ofereix l’entorn digital ha modificat els hàbits de consum dels usuaris els quals requereixen una resposta àgil per part de les empreses. Implementar la signatura digital significa poder validar aquella documentació, interna i externa, que permeti als clients, proveïdors i treballadors avançar amb els seus processos des de qualsevol dispositiu, sense importar l’on i el quan.

Ara bé, la facilitat i rapidesa de la gestió no són els únics punts a tenir en compte. A l’hora d’implementar una signatura digital en documents, les empreses han de buscar la seva validesa legal, que sigui vinculant i compleixi amb les normatives, i al seu torn, que ofereixi la màxima seguretat pel que fa a protecció de dades. En aquest sentit, Ofigràfic ofereix un assessorament complet per a aquelles companyies que vulguin posar en marxa la gestió i traçabilitat integral de la informació i documents de l’empresa.

Saber-ne més >

Implementa la signatura digital Docuware

Ofigràfic t’ajudarà a fer un pas més en el procés de digitalització de la teva companyia amb la signatura digital Docuware, la signatura que compleix tots els requeriments legals. Amb Docuware podràs incorporar les signatures digitals als programes més habituals del teu negoci i tancar acords en minuts signant des de qualsevol lloc –a l’oficina, en remot o en mobilitat (teletreball)– i des de qualsevol dispositiu. Fes que la teva empresa sigui, a més, més sostenible amb aquest mètode d’autenticació i guanya en flexibilitat i abast amb el teu cercle de relacions amb la signatura Docuware i de la mà d’Ofigràfic.

Sol·licitar demo >