Solucions de gestió documental: adéu a la desorganització de papers de l’oficina | Ofigràfic

Solucions de gestió documental: adéu a la desorganització de papers de l’oficina

Algun cop ha hagut de recuperar un document empresarial important i no l’ha trobat? Les taules de l’oficina estan plenes de piles de papers i carpetes?

Aquesta situació es viu a moltes empreses però és totalment evitable; les solucions de gestió documental com Docuware, ajuden a obviar aquest tipus de circumstàncies que sovint es repeteixen a les organitzacions i empreses.

Les solucions de gestió documental recullen tota la informació de l’empresa i l’organitzen de forma òptima, de manera que els documents queden ordenats i segurs en un arxivador central digital al que es pot accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. D’aquesta manera, els arxius queden guardats, compartits i accessibles per a tots els departaments de l’organització.

Comptar amb solucions de gestió documental permet augmentar l’eficiència de tota l’organització gràcies a la ràpida recuperació de documents del servidor, i sense haver de fer una gran inversió inicial. Així doncs, millora la productivitat de l’empresa alhora que estalviem temps buscant arxius i guanyem espai a l’oficina. A més, garanteix la completa seguretat dels documents gràcies a la seva digitalització i permet limitar l’accés dels usuaris a certes carpetes o arxius.

D’altra banda, solucions tecnològiques com Docuware permeten reduir en costos documentals, ja que es disposaria d’una tecnologia més econòmica que realitza les mateixes tasques que els treballadors. Per tant, suposa un considerable estalvi econòmic global.

Si la seva empresa està a Barcelona o Tarragona i està interessada en implementar solucions de gestió documental, contacti amb Ofigràfic. Els nostres assessors IT es posaran en contacte amb vostè i l’aconsellaran sobre quines solucions tecnològiques són més adients per a la seva organització.