Arriba el Techpoint 2019: la trobada tecnològica més rellevant per a les empreses del territori | Ofigràfic
ofigrafic techpoint 2019

Arriba el Techpoint 2019: la trobada tecnològica més rellevant per a les empreses del territori

Cap on va l’economia actual?

Què és la 4a Revolució Industrial?

Com enfocar òptimament l’escenari digital?

Què implica i perquè digitalitzar-se?

Les empreses ens trobem en un entorn de canvis accelerats i davant nous conceptes de negoci on la tecnologia esdevé una important palanca de canvi per al nostre futur més proper. La trobada professional Techpoint 2019 vol donar una primera resposta i orientació a aquestes i moltes d’altres qüestions a fi d’enfocar i aprofundir en aquest futur de canvis.

Sota el leitmotiv “Enfocats en el futur digital de les empreses”, el Techpoint parlarà de les claus de la digitalització dels negocis en que ens trobem, de la informació que flueix com mai abans, del nou entorn que connecta persones i empreses, etc. En definitiva, d’una transformació digital dels llocs de treball que és, a la vegada, una realitat i una oportunitat que aporta beneficis a les empreses.

Enmig doncs d’una digitalització global de tot el que coneixem, el Techpoint 2019 és l’esdeveniment que vol posar en contacte i explicar a les empreses del territori tots aquests processos. I, conseqüentment, apropar les últimes tecnologies, els avanços en el món del management d’organitzacions, i les últimes tendències digitals que estan transformant les empreses.

Per a tal finalitat, el Techpoint 2019 ha previst conferències, workshops tecnològics, espais de debat, demo’s, i moltes altres eines perquè qualsevol pime pugui enfocar i impulsar la pròpia digitalització. A més, comptarem amb un convidat estrella i els següents espais per aprofundir en aspectes d’aquest futur digital:

  • Connectar i dominar tecnològicament tots els processos empresarials.
  • XXI: el segle de la súper-informació. Com gestionar-la?
  • Intel·ligència artificial i polítiques de seguretat contra ciberriscos.
  • “Tecnoides”: persones que interactuem amb tecnologies.
  • Compartir, col·laborar, decidir: la comunicació visual.
  • ITeasy: transformació digital 360º i 100% centrada en tu.

Techpoint 2019: Finca Mas Solers, Sant Pere de Ribes / Divendres, 25 d’octubre.