Una nova era: Ofigràfic ara és Alana IT | Alana IT

Una nova era: Ofigràfic ara és Alana IT

Avui és un dia molt especial per a nosaltres. Com hauràs vist, hem canviat el nostre nom i la nostra identitat per actualitzar-la, modernitzar-la i, sobretot, alinear-la amb la nostra visió del futur.

Als seus inicis, Ofigrafic va ser una companyia centrada en els sistemes però, ja fa uns quants anys, vam ampliar els nostres serveis a altres àrees de la tecnologia per a empreses, convertint-nos en una companyia que ofereix serveis tecnològics globals.

Fa temps que comptàvem amb un gran portfoli de solucions des de software de gestió a consultoria, passant per ciberseguretat o gestió documental, a més de la línia d’actuació habitual relacionada amb els sistemes. Havíem evolucionat en tots els aspectes i també havia canviat la dimensió de la nostra empresa.

El fet és que ho havíem canviat tot. L’única cosa que no havíem modificat era el nostre nom, que seguia sent l’original. I, a més, el nostre nom –Ofigràfic– se’ns havia quedat petit pel que havíem crescut en serveis.

D’aquí que ens replantegéssim un rebranding total. No només un canvi de logotip o imatge corporativa, sinó també un canvi radical de nom. Perquè la nostra metamorfosi en aquests darrers anys ha estat completa i a tots els nivells, des de les arrels de l’empresa, fins a les últimes ramificacions.

Un nou logotip no era suficient per transmetre el canvi als fonaments i a la direcció de l’empresa; el nom també havia de canviar. I vam escollir Alana, una marca fresca, moderna i insòlita.

Tot i el canvi de nom, el nostre propòsit continuarà sent el mateix: proveir les empreses de la tecnologia necessària perquè puguin créixer, desenvolupar-se i competir en un món complex i canviant, a més d’ajudar els professionals i les companyies a adoptar aquesta tecnologia amb facilitat. Com ens agrada dir, “IT’s easy

Així que avui fem un pas endavant i estrenem una nova marca amb la que ens projectem cap al futur.

Benvinguda Alana. Benvinguts a una nova era.