El professor d’economia Xavier Sala-i-Martín, convidat estrella de la 3a edició del Techpoint | Ofigràfic
xavier sala-i-martin techpoint 2019

El professor d’economia Xavier Sala-i-Martín, convidat estrella de la 3a edició del Techpoint

Immersos de ple en un context de transformació digital, les empreses estan vivint un procés d’adaptació al canvi. En aquest entorn de transformacions dibuixades per la tecnologia, són molts els dubtes que sorgeixen a les empreses. Cap on va l’economia actual? Què és la 4a Revolució Industrial? Com enfocar òptimament l’escenari digital? Què implica i perquè digitalitzar-se? Aquestes i moltes altres qüestions seran tractades en el Techpoint 2019 de la mà de Xavier Sala-i-Martín, el convidat estrella d’aquesta tercera edició.

Xavier Sala-i-Martín és un reconegut economista i publicista, famós pels seus estudis sobre creixement econòmic i per les seves aparicions en diferents mitjans de comunicació. Actualment és professor a la Universitat de Columbia i és considerat un dels més destacats economistes de l’actualitat.

En paral·lel al leitmotiv del mateix Techpoint, “Enfocats en el futur digital de les empreses”, Xavier Sala-i-Martín centrarà l’atenció dels assistents en les claus de la digitalització i en com aquesta pot impulsar les organitzacions. Alhora, el Techpoint 2019 servirà per connectar els negocis amb la tecnologia amb la intenció de donar pas a nous escenaris que facilitin la transformació digital dels llocs de treball.

Per tal d’impulsar els avenços d’aquesta digitalització, el Techpoint 2019 comptarà amb un conjunt d’eines pràctiques, com conferències, demo’s, espais de networking i altres recursos per tal de resoldre tots els dubtes que presenta aquesta nova era digital. Alhora, amb l’objectiu d’aprofundir en aquesta temàtica s’han previst diferents workshops que seguiran els següents fils argumentals:

  • Connectar i dominar tecnològicament tots els processos empresarials.
  • XXI: el segle de la súper-informació. Com gestionar-la?
  • Intel·ligència artificial i polítiques de seguretat contra ciberriscos.
  • “Tecnoides”: persones que interactuem amb tecnologies.
  • Compartir, col·laborar, decidir: la comunicació visual.
  • ITeasy: transformació digital 360º i 100% centrada en tu.

La jornada tecnològica més rellevant del territori, l’edició 2019 del Techpoint comptarà amb dues convocatòries que se celebraran el mateix dia amb l’objectiu d’ajustar-se als horaris i facilitar l’assistència dels interessats. La primera convocatòria, que s’iniciarà a les 9.45 amb l’acreditació dels assistents, s’estendrà fins a les 14.30 h. La segona, que preveu el check in a les 12 h, finalitzarà a les 17.45 h. La trobada professional arribarà el divendres 25 d’octubre a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes.

Preparat/da pel món empresarial que ve? Les inscripcions són obertes!