Un pas endavant

Durant els darrers anys, Ofigràfic ha crescut i evolucionat al seu portfoli de serveis, tecnologies, partners i socis.

Hem passat de ser una empresa de sistemes a una companyia de serveis tecnològics globals per a empreses.

No només hem crescut en solucions, també en mida, i el nostre nom Ofigràfic se'ns ha quedat sens dubte petit.

Per representar la nostra nova realitat, res millor que un nom nou que reculli en què ens hem convertit i ens ajudi a projectar-nos cap al futur.

Amb aquesta idea, fem un pas endavant i adoptem un nou nom de marca, Alana.

Un paso adelante

Ofigràfic és ara
Alana

Alana

Sota un nom nou i una nova bandera comencem una nova etapa. Però malgrat el nostre canvi de nom, el nostre propòsit continuarà sent el mateix: facilitar la tecnologia a les empreses perquè puguin créixer, desenvolupar-se i competir en un món complex i canviant. Una tecnologia que ha de ser fàcil i accessible, i ajudar els professionals i les empreses a adoptar-les amb naturalitat… IT’s easy.

Continuem sent els mateixos

Canvia el nom i la marca, però no et preocupis, la nostra relació seguirà igual. Els professionals d'Ofigrafic continuaran sent els mateixos, els nostres serveis i solucions també. També els nostres telèfons i adreces continuaran sent els mateixos. Els contractes continuaran sent també vigents.

Canviarà la nostra raó social, però no el NIF. Totes les comunicacions vindran des d'ara des d'Alana en comptes d'Ofigràfic. Els nostres e-mails continuaran sent els mateixos, però canviarà el domini:

Per a qualsevol qüestió que tinguis en relació al canvi de nom, no dubtis a trucar-nos als telèfons habituals o enviar-nos un email, estarem encantats de resoldre els teus dubtes.

Barcelona

93 890 56 73

Tarragona

977 242 695

A coll de gegants

Sage Partner, Ricoh Corporate Partner, DocuWare, Microsoft

Sempre hem estat orgullosos de teixir relacions amb els principals líders del mercat, amb l'objectiu de fer arribar les millors solucions tecnològiques als nostres clients.

Ramon Martin

"Ricoh ha estat un cas referent de transformació del seu negoci, passant de líder en el món de la impressió a integrador de tecnologies al lloc de treball, digitalització i adopció del cloud híbrid. ALANA IT es el resultat de la transformació en paral·lel d’un dels nostres socis més innovadors: Ofigràfic. Un camí on ha adquirit aprofundiment tecnològic per oferir als nostres clients una gran fortalesa, seguretat i confiança per a la contínua adaptació al canvi. Seguirem treballant de la mà de ALANA IT liderant el canvi en el treball, apostant pel desenvolupament d’una societat digital i la dimensió humana de la tecnologia"

Ramon Martin
CEO de Ricoh España y Portugal

Rosa Martínez Casas

“A Sage som conscients de la importància de la digitalització de les PIMES com a element clau per al seu futur. És per això que el nostre canal de Partners és estratègic per canalitzar les nostres solucions a les PIMES. Alana IT, la nova Ofigràfic, és un partner que ens aporta valor en aquest camí d'ajudar les petites i mitjanes empreses a ser més competitives i a modernitzar-se. Per a Sage , aquesta nova imatge és el reflex de l'aposta de la companyia cap a les solucions de negoci al cloud.”

Rosa Martínez Casas
Sales Director SSB Sage

Roger Alves

"Des de DocuWare estem orgullosos de veure com un dels nostres partners Gold, fa un pas més cap a lèxit com a empresa de solucions de programari. Amb el nou nom busca entendre i acompanyar els seus clients en el seu camí cap a la transformació Digital."

Roger Alves
Country Manager Spain, Portugal & LATAM Docuware

Benvinguts a una nova era