El procés per a la implementació de Docuware d'Alana IT | Alana IT

El procés per a la implementació de Docuware d’Alana IT

Era digital, Internet of Things, Big Data… efectivament ens trobem en una era de creixement en el món en línia, on la productivitat de qualsevol empresa depèn, en gran part, de la seva capacitat d’optimitzar el seu temps i recursos. Amb freqüència, algunes de les tasques que frenen als departaments de recursos humans són la gestió, arxiu i difusió de documentació interna en l’empresa.

Afortunadament, la digitalització i les eines tecnològiques proporcionen solucions òptimes i àgils per a invertir només en els recursos necessaris, estalviar temps i augmentar el rendiment.

Com a especialistes en tecnologia, sabem que una de les necessitats bàsiques d’una empresa és una organització efectiva i, com gestionar els documents d’una empresa? Alana IT presenta solucions com Docuware per a aquesta mena de necessitats.

Què és Docuware?

Docuware neix amb el propòsit de digitalitzar la gestió de documents corporatius, permetent a les empreses invertir el seu temps de manera eficaç. El procés que se segueix és recollir, indexar, classificar i arxivar documents corporatius, que posteriorment seran fàcils de trobar i accedir pels companys des de qualsevol dispositiu.

Aquest programari és altament configurable i es pot adaptar a les necessitats específiques de cada empresa, la qual cosa ho fa útil per a una àmplia varietat d’organitzacions en diferents sectors. Algunes de les característiques de Docuware inclouen l’automatització de processos de negoci, el seguiment de documents, la integració amb altres sistemes empresarials i la seguretat avançada de documents.

Docuware ajuda a les empreses a gestionar la seva informació de manera més efectiva, la qual cosa els permet estalviar temps, millorar la productivitat i reduir costos.

Segons l’Observatori Nacional de Tecnologia i Societat, un 49% de les empreses a Espanya compten amb softwares de planificació de recursos empresarials (ERP). I Docuware, a més d’unir, organitzar i digitalitzar documents, permet implementar tota aquesta informació als softwares de ERP i CRMs de la teva empresa, sempre segons les teves necessitats.

La seguretat que necessites amb la simplicitat que mereix la teva empresa

L’estructura de Docuware és senzilla:

Elimina → Digitalitza → Guarda → Troba → Estalvia → Agilitza

El programari Docuware permet eliminar les gestions manuals mitjançant la digitalització automàtica de documentació: guardant-la de manera segura i organitzada. D’aquesta manera, es facilita l’acció de trobar documents, estalviar espai, diners i ús de paper. Amb tot això t’avancem que agilitzar els processos interns i augmentar l’eficàcia mai ha estat tan fàcil.

Et preocupa la seguretat dels teus fitxers d’empleats, factures, contractes i informes?

L’eina Docuware utilitza capes de seguretat i protecció per a assegurar-se que no es perdin els documents i que sempre disposis d’una còpia de seguretat. A més, el xifratge i model de seguretat assegura que els documents estiguin sempre segurs i que es compleixi la normativa corresponent. D’altra banda, la interfície senzilla i user friendly, permet que es pugui trobar de manera còmoda tot tipus d’informació compartida entre departaments.

El procés per a la implementació de Docuware d'Alana It

Quins són els avantatges de Docuware?

  • Seguretat: amb Docuware s’emmagatzemen els teus documents de manera segura, gràcies al seu sistema de xifratges. Sabem que comptes amb arxius importants. Li donem valor a la tranquil·litat i seguretat que aporta aquesta eina.
  • De fàcil ús: Aquest programari compta amb una interfície intuïtiva i senzilla. L’experiència de l’usuari serà còmoda, a causa del seu fàcil ús.
  • Ubiqüitat: Docuware és de fàcil accés, i pot ser utilitzat en l’ordinador, tauleta i telèfon intel·ligent.
  • Comunicació i flux de treball: aquesta eina permet una comunicació eficient i senzilla entre els usuaris, facilitant i optimitzant el flux de treball diari. És possible trobar, compartir, revisar, editar i processar els documents.
  • Digitalització: la tecnologia ha arribat per a facilitar el treball. Ja no hauràs de situar arxius de manera manual, ja que en allotjar els arxius de manera organitzada, és possible localitzar i gestionar els documents de l’empresa.
  • Automatització de processos de negoci: Docuware permet l’automatització de processos de negoci, cosa que significa que es poden establir fluxos de treball automatitzats per a documents específics, ajudant així a les empreses a millorar l’eficiència i la precisió dels processos.
  • Integració amb altres sistemes empresarials: Docuware s’integra fàcilment amb altres sistemes empresarials, la qual cosa permet una major eficiència en els processos i una millor col·laboració.
  • Accessibilitat i mobilitat: amb Docuware, els usuaris poden accedir als documents des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a través d’una connexió a Internet, la qual cosa permet una major flexibilitat i mobilitat.
  • Personalització: DocuWare és altament configurable i es pot personalitzar per a adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa, cosa que significa que es pot adaptar a diferents grandàries i tipus d’empreses i sectors.

Docuware: procés i acompanyament amb Alana IT

Les formes específiques de gestionar els documents d’una empresa són variades: la gestió de fluxos de treball, administració de tasques, digitalització de factures, gestió d’expedients, importació de documents, etc. Per aquesta raó, Docuware ofereix solucions de programari adaptable a les necessitats que tinguis.

Contacta amb nosaltres per a sol·licitar una demo personalitzada per a la implementació de Docuware per a la teva empresa.